Make your own free website on Tripod.com
Marjolein in Guatemala
Hoe kunt u helpen?
Home
Maps
General Information
Some Spanish
My stories
Biosfera Móvil
Some pictures
The companies
Interesting People
The Chickenbusses
Links

STEUN DIT PROJECT! ZE HEBBEN UW HULP NODIG!

Het begon allemaal met een feestje dat door m'n ouders werd gegeven op zaterdag, 6 september 2003 in Nederland. M'n ouders waren vorig jaar 25 jaar getrouwd en onlangs beiden 50 geworden. We hebben de gasten gevraagd deze keer geen cadeau's mee te brengen, maar geld. Al het ontvangen geld zou naar het project Biosfera Móvil gaan. Bij elkaar hebben we zo'n 1000 Euro opgehaald! Een goed begin!
 
Maar ik dacht, er is meer uit te halen. Ik ben nu bezig met kleine activiteiten op de zetten om nog meer geld proberen in te zamelen. Ik probeer supermarkten te laten meewerken, door de klanten  hun statie geld  bonnetjes te laten afgeven voor dit project. Onlangs is er zelfs een artikeltje over in de krant geschreven. Hopelijk kan ik zo wat aandacht proberen te krijgen, en natuurlijk wat meer geld, want alle beetjes helpen!
 
Via deze site kunt u ook helpen!
 
Alle donaties zijn welkom en worden met zekerheid doorgestuurd naar het Biosfera Móvil project in Guatemala.  U kunt geld storten op onderstaand rekening nummer:
 
Girorekening:     9578867 (postbank)
                         Marjolein Breikers
                         Venlo
                         Inz. Biosfera Movil 
 
Alvast namens iedereen van ProPetén en de lokale bevolking in Petén:
BEDANKT!

Voor meer informatie over het project, en over de organisatie ProPetén die het project hebben opgezet, bezoek de ProPetén website!

De ProPetén website

pcbm.jpg

Voor vragen of opmerkingen, neem contact met me op!

Contact

Help de Guatemalteekse bevolking, ze hebben uw hulp hard nodig!